Rimelig: Baderomsvinyl er ikke hva det var. Mønsteret "African Palm" fra Forbo får du i svart og brunt. Veggbelegget og gulvet koster 2-300 kroner kvadatmeteren - og du slipper annen membran. Det er også raskere å legge baderomsvinyl, noe som betyr at du ikke trenger å være uten bad så lenge.
Rimelig: Baderomsvinyl er ikke hva det var. Mønsteret "African Palm" fra Forbo får du i svart og brunt. Veggbelegget og gulvet koster 2-300 kroner kvadatmeteren - og du slipper annen membran. Det er også raskere å legge baderomsvinyl, noe som betyr at du ikke trenger å være uten bad så lenge.Vis mer

Fint bad, lav pris

Det er fullt mulig å få et fint bad for 150 000 kroner. Tapet med innebygd membran er nytt på markedet. Vinyl eller en blanding av våtromsmaling og fliser får også ned prisen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

En dusj, en vask, gamle gulvfliser og gammel vinyltapet. Det var utgangspunktet da interiørstylist Signe Schineller (37) flyttet fra leilighet i Oslo til eget hus i Rosendal i Hordaland.

Noe måtte gjøres med 60-tallsbadet, men hva? Skulle hun la veggene stå, eller ta litt av naborommet for å få et mer luftig baderom? Og til hvilken pris?

Signe surfet på nettet, kikket ut av vinduet og endte opp med et større rom inspirert av naturen i Rosendal og isbreen Folgefonna. Lyse, jordaktige farger, sammen med grønnlig mosaikk.

Det lille ekstra skapte hun ved hjelp av glassvegger i dusjen, et skråkuttet speil og glassbyggerstein inn til et soverom.

Å få ting skreddersydd hos en glassmester løfter interiøret og koster mindre enn mange tror.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn