Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Fiskeboller i tomatsaus

4 porsjoner.

1 stor løk i skiver 2 stilker selleri i biter 3 ss smør/margarin 1-2 hvitløkbåter 1 boks (400 g) hakkede tomater salt og pepper litt provencekrydder ca. 400 g fiskeboller noen olivener friske urter. Surr løken og selleri i smør til de mykner. Tilsett tomater, presset hvitløk, litt salt, pepper og provencekrydder. La sausen småkoke noen minutter. Smak til med salt og krydder. Varm fiskebollene i sausen. Ha i noen steinfrie olivener og friske urter. Server retten med poteter eller pasta. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media