Fiskepakke i ovn

4 porsjoner.

600 g seifilet eller annen fiskefilet

8 små poteter

1/2 squash i staver

1 liten fennikel

1 løk fra i tynne båter

1/2 blomkål i små buketter

1 pk, 100 g fetaost med oliven

salt og pepper

sitron

4 stekeposter eller grillfolie

• Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 150 grader. Vask potetene godt, og del opp store. Legg potetene og alle grønnsakene i en bolle og dryss over salt og pepper. Press over litt sitronsaft. Hell over fetaost med olje og oliven og bland forsiktig, men godt. Fordel blandingen i 4 stekeposer. Skjær fisken i serveringsstykker, dryss med salt og pepper og drypp over litt sitron. Legg fiskestykkene over grønnsakene. Pakk posene sammen slik at de har luftrom. Stek i stekeovn ved 150 grader i ca 20 minutter. Når det begynner å lukte godt er det tegn på at maten snart er klar til servering. Server gjerne brød ved siden av.