Overbeviser ikke: Art of Sushi har fartstid i Asker siden 2008. Nå har de åpnet en «filial» i hovedstaden, som allerede har skapt begeistring hos flere av Robinson og Fredags kolleger. Magasinets utsendte er ikke overbevist.
Foto: Jo Straube / Dagbladet
Overbeviser ikke: Art of Sushi har fartstid i Asker siden 2008. Nå har de åpnet en «filial» i hovedstaden, som allerede har skapt begeistring hos flere av Robinson og Fredags kolleger. Magasinets utsendte er ikke overbevist. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

Flau ris, lite ros

Man bør forvente av et sted som kaller seg Art of Sushi at de utmerker seg i kunsten å lage sushi.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Med et stadig stigende antall japanske spisesteder, spiser hovedstadens befolkning rå fisk som aldri før. Nylig åpnet Art of Sushi på Frogner, og noen påstår at Alex Sushi omsider har fått en verdig konkurrent. Derfor ankom Robinson og Fredag det stilfulle og svært innbydende lokalet i Elisenbergveien med vann i munnen.

-Lekkert, var Robinsons dom etter å ha tatt en titt på havets frukter utstilt i kjøledisken.

-Mye lovende her også, svarte Fredag og tittet opp fra menyen.

-Til og med varme hovedretter som torsk med misosaus, laks og kveite med appelsin- og teriyakisaus, grillet dorade, ja, selv okseindrefilet i batayakisaus, hvis man ikke ønsker å kjøre «rått». Gjør man imidlertid det, som Robinson og Fredag denne kvelden, kan man plukke à la carte eller overlate det hele til kjøkkensjefens fantasi. Eller? For på spørsmål om de rå menyene inneholdt noen hyggelige overraskelser basert på «dagens fangst», kom det et kontant «nei» fra en lite meddelsom kelner. -Alt står i menyen, var beskjeden.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn