- Flere har stilt spørsmål om han er kompetent som professor

Plagiat-debatt.

PROFESSORAT PÅ SPILL: - I realiteten er det stilt spørsmål om hans professorkompetanse gjentatte ganger, skriver Magnus Petersson i dette debattinnlegget. Plagiatstriden ved Försvarshögskolan i Stockholm fotsetter.Foto: Försvarshögskolan
PROFESSORAT PÅ SPILL: - I realiteten er det stilt spørsmål om hans professorkompetanse gjentatte ganger, skriver Magnus Petersson i dette debattinnlegget. Plagiatstriden ved Försvarshögskolan i Stockholm fotsetter.Foto: Försvarshögskolan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TORSTEN BJÖRKMANS andre innlegg på Dagbladet.no om professor Nils Marius Rekkedal er dessverre like usaklig som det første. Her er fem eksempler:

1.    Björkman synes å tro at jeg mener de som i 1980 godkjente Rekkedals hovedoppgave «tok feil».

I virkeligheten mener jeg at disse ikke kunne hatt korrekt informasjon, og at man må prøve Rekkedals eksamen på ny mot den bakgrunnen at det er fastslått at 14/15 av oppgaven er plagiat.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer