Flyndre med melonsaus

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner:

8 flyndrefileter4 ss hvetemel1 ss saltSmør og olje til steking

Melonsaus:

¼ slangeagurk½ honningmelon½ fiskebuljongterning½ dl vann1 dl rømme

• Slik gjør du:

Start med sausen. Skrell og skjær agurk og melon i små terninger. Rør fiskebuljong-terningen ut i vann og rør det i rømme sammen med agurk og melon. Sett sausen kaldt til den skal brukes.

Dagens mattips Her finner du oppskriften som står på baksiden av Dagbladets papirutgave. Alle oppskriftene er samlet i arkivet vårt. Ser du etter Andreas Viestads faste spalte «Det beste jeg vet»? Den finner du her!Flere oppskrifter:Opplysningskontoret for kjøttGod fiskOpplysningskontoret for egg og hvitt kjøttOpplysningskontoret for frukt og grønnsakerOpplysningskontoret for meieriprodukter

Vend flyndrefiletene i en blanding av mel og salt og stek dem gylne i smør og olje, 1-2 minutter på hver side.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn