Flytende sjokoladehjerte

4 porsjoner.

4 porsjoner:

75 g (2 pl) mørk kokesjokolade

25 g smør

1 egg

25 g sukker

1 dl vaniljekesam

20 g hvetemel• Slik gjør du:

I ovn ved 190 °C i ca. 15 minutter. Brekk opp sjokoladen og smelt den sammen med smøret på svak varme. Avkjøl blandingen til romtemperatur, men pass på at den ikke stivner. Visp eggedosis av egg og sukker og visp inn Kesam. Sikt på hvetemel og ven det forsiktig inn sammen med sjokoladen. Fyll røren i smurte porsjonsformer og stek kakene midt i ovnen til overflaten er fast. Kaken skal fortsatt være flytende inni når den serveres.

• La kakene stå et par minutter i formene før de hvelves ut på porsjonstallerkener. Server dem varme, pyntet med bær og med Vaniljekesam til. Drypp dråper av jordbær- eller bringebærsaus (fra flaske) i kesamen og trekk en knivspiss gjennom, da blir det hjertepynt.