Du leser nå Dagbladet Pluss

- Folk pleier å si «er det du som er kickbokser, du ser ikke farlig ut. Du ser så uskyldig ut»

Forrige helg vant hun VM i kickboksing i Roma. Men Tonje Sørlie (30) har en tøffere kamp på hjemmebane.

(DAGBLADET/MAGASINET): Roma, forrige lørdag: Det er VM i kickboksing. 2500 brusende italienere buer i det navnet hennes ropes opp. Tonje Sørlie (30) smiler det av seg, går inn i ringen, det er hennes første kamp som proff.

Motstanderen er italienske Federica Bozzurra, og i ti ganger to minutter skal de sparke og slå, uten hjelm, i 56-kilos klassen. Tidvis setter hun øynene i italieneren, men blikket hennes er vendt ned.

For det verker. Fem runder inn i kampen føler hun seg kjørt, i den tiende slår Tonje på ren vilje, kroppen er full av syre. Lyden av en ferdig kamp, og dommeren som tar tak i armene deres, løfter den ene bestemt opp. Det er slutt på pipingen til publikum nå, en overlegen seier. Norges første kvinnelige verdensmester i kickboksing er kåret. Italieneren forsvinner raskt ut av rommet, trenere følger i hælene. Tonje ser ikke noe mer til henne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.