For god til å være Sand

Alt Aune Sand (39) ber om, er å få løfte kvinner opp til de aller høyeste platåer av orgasme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  JEG KAN FORTSATT ikke forstå hvor det kom fra. Dette hatet.

For Aune Sand har rett. Det har vært hat. Aune Sand har vært så hatet at folk har ropt og skreket til ham på gata. Det har vært telefoner og brev Rinnan-banden ville ha rødmet av.

Da filmfestivalen i Haugesund åpnet i går, skjedde det uten at filmskaperen Aune Sand var til stede. Til tross for at han står bak en av norgeshistoriens mest omtalte filmer. Kanskje kunne en og annen festivaldeltaker lært noe av Sand. Budsjettet på «Dis» var bare på 300 000 kroner. Filmen fra 1995 har imidlertid spilt inn 1,6 millioner kroner. Men det har altså ikke bare vært sunt for Aune Sand.

-  Jeg kunne ikke gå i fred noe sted. Folk ropte etter meg på gata. Jeg ble forsøkt skallet ned sju ganger på byen.

-  Sju ganger?! Ble du skadet?

-  Det var bare en som traff. Jeg begynte å blø fra leppa. Det som reddet meg de andre gangene var at jeg var veldig på vakt og at jeg opptrådte fysisk raskt. Dette var en periode da folk av en eller annen grunn skulle ta meg. Reaksjonene ville ingen ende ta. En periode hadde jeg alltid med meg en fyr når jeg ute var byen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer