<strong>Fred:</strong> Hvis vi skal holde på freden er vi nødt til å forholde oss til hverandre, for grenser får stadig mindre betydning. Foto: Agnete Brun
Fred: Hvis vi skal holde på freden er vi nødt til å forholde oss til hverandre, for grenser får stadig mindre betydning. Foto: Agnete Brun Vis mer

For meg står gjensidig avhengighet fortsatt som det viktigste fredsarbeid som er gjort, og som vi kan gjøre

Foran valget i Frankrike var jeg direkte redd. Le Pen er så opptatt av fransk selvråderett at hun rangerer det over fred.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Langt borte er ikke mer. Før påske traff jeg noen venner på gata. Først snakket vi om været, som vi nordmenn alltid gjør. Så spurte jeg: «Hvor skal dere i påsken?». De skulle til Thailand. Det syntes jeg var morsomt, for det var noen venner av meg som var der i fjor og de var så fornøyde.

Da jeg var ung hadde vi akkurat de samme samtalene før påske. Den eneste forskjellen var at da skulle folk til Hadeland. Nå er forskjellen mellom Hadeland og Thailand forsvunnet. Og kanskje er det like billig eller billigere å dra til Thailand, jeg vet ikke.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer