<strong>SKAUGLAMOUR:</strong> - Hele identiteten min lå i musikken, da den stilnet hadde jeg ikke noe annet. Jeg visste ikke hvem jeg var lenger, sier Trine Rein om nedturen for tjue år siden.
SKAUGLAMOUR: - Hele identiteten min lå i musikken, da den stilnet hadde jeg ikke noe annet. Jeg visste ikke hvem jeg var lenger, sier Trine Rein om nedturen for tjue år siden. Vis mer

- For meg var han en litt rufsete uteligger, jeg ante knapt nok hvem han var

Trine Rein (48) takker Gud og Lars Monsen for at hun fortsatt livnærer seg av musikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Trine Rein har gått i kjelleren. Helt stille sitter hun, med lukkede øyne og krøllesveisen som ei sky rundt hodet. Bak henne glitrer en grønn paljettkjole som et stivpynta juletre. Det er denne kjolen hun ifører seg når maratonløpet av en juleturné smeller i gang i slutten av måneden.

Først 32 konserter seinere kommer hun i mål hjemme i Skiptvet i Østfold, hvor hun bor sammen med Lars Monsen og 21 polarhunder. Men dit får ingen lov til å komme, derfor gjør hun intervjuet hjemme i kjelleren hos stylisten sin på Grefsen i Oslo.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer