For sju år siden var Robin klinisk død, nå er livet bra. - Det er mange som bare eksisterer, men jeg lever

Han har trent fem ganger i uka i sju år for å klare å stå på beina igjen etter å ha blitt truffet i hodet av en isblokk.

TILGITT: Robin Vedvik Helmersen bestemte seg tidlig for å tilgi eieren av bygården som isblokka falt fra. - Jeg har aldri vært sint på ham.  Foto: Anita Arntzen
TILGITT: Robin Vedvik Helmersen bestemte seg tidlig for å tilgi eieren av bygården som isblokka falt fra. - Jeg har aldri vært sint på ham.  Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg overlevde fordi jeg var godt trent. Jeg spilte fotball, skatet, sto på ski … Jeg hadde det kjempebra, tok opp fag på Bjørknes Privatskole for å bli fysioterapeut, gjorde det godt på skolen – og jeg hadde verdens beste kjæreste.

Så kom helvete fra himmelen og traff meg.

I fire minutter var jeg klinisk død. I sju måneder lå jeg i koma på Ullevål sykehus. Den største skaden var på balansenerven. Men mest vondt gjorde det å miste kjæresten min ett år seinere.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer