<strong>AMMER FREMDELES:</strong> Rønnaug Skorem (32) med sønnen Emund (2), Vibeke Killi (39) med sønnen Samuel (3), Hanne Tambs-Lyche (35) med datteren Ylva (3 år og 4 mnd) og Torunn Korneliussen (41) med sønnen Karl Einar (3 1/2). Mens Rønnaug og Torunn ikke har fått så mange reaksjoner på ammingen, har både Vibeke og Hanne fått spørsmål om hvor lenge de egentlig har tenkt å amme.
AMMER FREMDELES: Rønnaug Skorem (32) med sønnen Emund (2), Vibeke Killi (39) med sønnen Samuel (3), Hanne Tambs-Lyche (35) med datteren Ylva (3 år og 4 mnd) og Torunn Korneliussen (41) med sønnen Karl Einar (3 1/2). Mens Rønnaug og Torunn ikke har fått så mange reaksjoner på ammingen, har både Vibeke og Hanne fått spørsmål om hvor lenge de egentlig har tenkt å amme. Vis mer

For store til å bli ammet?

Norske kvinner ammer stadig lenger. Men amming av barn over to år er et av vår tids siste tabuer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en grå sofa hjemme i stua i Sandnes sitter Anja Løvbrekke Sømme (25) og ammer sønnen Leon på åtte måneder. Anja Løvbrekke Sømme (25) sitter i en grå sofa i stua hjemme i Sandnes og ammer sønnen Leonpå 8 måneder. På gulvet ved siden av leker dattera Marlen på (2 ½) to og et halvt med legodyr. Hun titter opp på mammaen sin, ser lillebror og smiler. lurt. Så klatrer hun opp i sofaen og legger seg ned ved siden av Leon for å få en tår av den ledige puppen til mamma.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer