Foreldrene som kommer hit er redde. Livredde

Når familier flytter midlertidig inn i dette huset i Horten, er det ikke sikkert foreldrene får med seg barna hjem igjen.

STIFTELSEN VILDES SENTER: Det bonderøde huset med åtte små leiligheter og lekerom i kjelleren, ligger noen små skritt opp fra havna i Horten.
STIFTELSEN VILDES SENTER: Det bonderøde huset med åtte små leiligheter og lekerom i kjelleren, ligger noen små skritt opp fra havna i Horten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mammaen i rutete flanellsskjorte strør pulver og heller vann i ei lita skål. Hun rører med vekselvis raske og forsiktige bevegelser, heller på litt mer vann, strør på mer pulver. Rører igjen. Så løfter hun grøtskjeen prøvende. Blandingen av grøtpulver med banansmak og vann skal ikke være for tjukk, men heller ikke rennende som velling. Temperaturen må også være riktig.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer