Forelska i bestevennens kjæreste. Hva gjør jeg?

Vil din bestevenn tåle at du forteller at dere er forelsket i samme person?

FORELSKET: Forelskelser kommer og går, men en bestevenn vokser ikke på trær, skriver Bente Træen. Foto: .Frank May / NTB scanpix
FORELSKET: Forelskelser kommer og går, men en bestevenn vokser ikke på trær, skriver Bente Træen. Foto: .Frank May / NTB scanpixVis mer

Bestevennen. Hvem er det? Bestevennen er den man gjensidig betror seg til. Deler gleder og sorger med. Drar på reiser med, tar en øl med, eller en kopp kaffe, mens man sludrer om smått og stort. Men det går alltid en grense for hva vi betror andre, bestevenn eller ikke. Noen hemmeligheter sitter langt inne, og man føler seg usikker på om man blir møtt med den omsorg man trenger om det kommer for en dag. Hvor mye innsyn i deg tåler din bestevenn før han eller hun slår hånda av deg? Vil din bestevenn tåle at du forteller at dere er forelsket i samme person?

Du bør ta utgangspunkt i at det faktisk er din bestevenn den du er forelsket i har valgt å være sammen med, og ikke deg. Det er lov å drømme om at det kunne vært annerledes. Men handler du på drømmene og foretar deg ting som har som målsetting at kjæresten skal velge deg istedenfor, risikerer du å ødelegge vennskapet. Det risikerer du også om du betror bestevennen din hvordan du føler det. Er det du villig til å miste bestevennen din for å utforske forelskelsen?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.