Forførende spekemat til påske

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

200 g spekeskinke

100 g chorizopølse

Dagens mattips Her finner du oppskriften som trykkes daglig i Dagbladets papirutgave. Alle oppskriftene er samlet i arkivet vårt. Ser du etter Andreas Viestads faste spalte «Det beste jeg vet»? Den finner du her!Flere oppskrifter: Opplysningskontoret for kjøtt God fisk Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker Opplysningskontoret for meieriprodukter Opplysningskontoret for brød og korn

1 kurv jordbær

2 pasjonsfrukt

8 litchi

2 mango

Slik gjør du:

Rens frukten. Del pasjonsfrukt og skrell litchiene. Skjær opp mangoen i båter og anrett frukten på et fat pent sammen med spekematen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn