Du leser nå Dagbladet Pluss
NORGESVENN: Lill-Babs startet som artist i 1954 og ble rikskjendis med «Är du kär i mig ännu, Klas-Göran?» i 1959. Nå er hun på Norgesturné med sin faste pianist Benneth Fagerlund. Foto: NINA HANSEN
NORGESVENN: Lill-Babs startet som artist i 1954 og ble rikskjendis med «Är du kär i mig ännu, Klas-Göran?» i 1959. Nå er hun på Norgesturné med sin faste pianist Benneth Fagerlund. Foto: NINA HANSEN Vis mer

Forsørget moren, fire søsken og sin egen datter

Lill-Babs (75) om sin tøffe oppvekst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

STOCKHOLM (Dagbladet): Hun møter oss på burgerstedet Prime i første etasje av bygården der hun har leilighet i Stockholm. Feier inn døra i en tøff svart skinnjakke, svart genser, svart skjerf og tettsittende svarte jeans.

De svarte solbrillene dekker halve det solbrune ansiktet. I en svart pose har hun med seg en murstein av en fotobok. «Barbro» heter den ganske enkelt.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer