Du leser nå Dagbladet Pluss

Førstesidefanden

Når Toralv Maurstad (86) åpner avisa nå til dags, lurer han på om han er død.

FORBILDE OG FANDEN: Etter mange år som skuespiller og teatersjef, har Toralv Maurstad opplevd rikelig med både hyllester og kjeft i pressen. - På den verste tida som teatersjef, feiret vi med boller på kontoret de få dagene det ikke sto dritt om meg i avisen. Foto: HAMPUS LUNDGREN
FORBILDE OG FANDEN: Etter mange år som skuespiller og teatersjef, har Toralv Maurstad opplevd rikelig med både hyllester og kjeft i pressen. - På den verste tida som teatersjef, feiret vi med boller på kontoret de få dagene det ikke sto dritt om meg i avisen. Foto: HAMPUS LUNDGRENVis mer

(Dagbladet): - Har dere fått med dere det aller nyeste om meg?

Han står på tunet sitt på Voksenkollen. Tømmerhusene troner bak ham. Slede på trammen. Torvtak på hundehuset.

- Dere har vel lest i avisa hva jeg er blitt?

Toralv Maurstad har satt sin høyre fot på støtfangeren på fotografens Corolla 98-modell. Maurstad, seksogåtti år, har hendene i lomma, jeans og kritthvite joggesko.

Realitydeltaker

Han sikter ikke til sin nye rolle som realitydeltaker. Riktignok stemmer det at han i høst skal by på seg sjøl i programmet «Gjestene på slottet» på TV2, et slags «Hver gang vi møtes» uten musikken.

Men det er ikke derfor vi har bedt om audiens. Vi vil høre ham snakke ut om kanskje det eneste han ikke har måttet snakke ut om allerede, nemlig det lange livet som en av Norges mest omtalte medieobjekter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØV GRATIS

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per uke 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

**Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden. Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene; Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • * Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • **Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.