Førstevalget

Da NRK-ledelsen spurte Ingrid Gjessing Linhave (35) om å bli den nye stjernen i «Nytt på nytt», måtte hun først forsikre seg om det virkelig var henne de ville ha.

Engstelig av natur:  -Jeg har alltid vært bekymret for alt mulig, så jeg ser ikke på det som et problem. Det bare er sånn, sier Ingrid Gjessing Linhave, som er klar for å hele Norge med på båttur i "Sommeråpent", og som til høsten skal fylle tomrommet etter Linn Skåber i "Nytt på nytt". (Foto: NRK)
Engstelig av natur: -Jeg har alltid vært bekymret for alt mulig, så jeg ser ikke på det som et problem. Det bare er sånn, sier Ingrid Gjessing Linhave, som er klar for å hele Norge med på båttur i "Sommeråpent", og som til høsten skal fylle tomrommet etter Linn Skåber i "Nytt på nytt". (Foto: NRK)Vis mer

- Om det har hendt at jeg har tenkt «er jeg morsom nok»?

Ingrid Gjessing Linhave blotter de store, hvite tennene og vifter problemstillingen bort med en elegant håndbevegelse.

- Herregud, det har jeg da tenkt hver eneste dag! Helt siden jeg var sju!

Det er lunsjtid i den enorme kantina hos NRK på Marienlyst. Her står de i kø, radiostemmene, tv-trynene — og alle som jobber i kulissene for å sørge for at statskanalen leverer varene til lisensbetalerne hver eneste dag. Ingrid Gjessing Linhave er allerede ferdig med den viktigste delen av dagens jobb. For ti minutter siden ønsket hun de 7-800000 lytterne av «Nitimen» en fortsatt god dag, som hun har gjort med jevne mellomrom det siste året. Hun har sjokkrosa genser, og ut av et utvasket dongeriskjørt stikker et par lange bein som forsvinner i lilla joggesko. Hun er «sminket for radio», som hun kaller det, ekstremt diskret. De røde neglene kunne også trenge et nytt strøk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.