<strong>TETTE BÅND:</strong> Dagfinn Enerly (38) kaller kona Mona for ei drømmekone som betyr alt for ham. Ulykken har bragt paret enda nærmere hverandre. Foto: Nina Hansen
TETTE BÅND: Dagfinn Enerly (38) kaller kona Mona for ei drømmekone som betyr alt for ham. Ulykken har bragt paret enda nærmere hverandre. Foto: Nina Hansen Vis mer

Fotballfrua som taklet alt

Da Dagfinn Enerly ble lam, fikk kona superkrefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Dagfinn Enerly ble ønsket velkommen på scenen under Idrettsgallaen på Hamar, var ikke ett øye tørt verken i salen eller hjemme i sofakrokene. Den tidligere toppfotballspilleren mottok prisen som årets forbilde i 2008, og programleder Dan Børge Akerø måtte ut og fikse på sminken fordi han ble skikkelig rørt på TV.

Mange av oss stirret på kvinnen som sto ved siden av rullestolen. Den tidligere FFK-kapteinen sa at han ønsket å gi prisen til sin kone. Til verdens beste kone. Den mørkhårete kvinnen med det varme smilet hadde nydelig utstråling.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer