Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Fotballpoet

Sandefjord Fotballs profilerte trener Tom Nordlie (41) gir alt for «guttane». Men når det gjelder å huske sitater av Jan Vincents Johannessen, har Nordlie litt å gå på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du det bra nå? - Veldig bra. Hva er det som er så bra? - Familien er frisk, det går greit på jobben, og helsemessig er det også brukbart. Bare brukbart? - Jeg har ingen grunn til å klage. Hva var det første du tenkte på da du våknet i dag? - Å fy faen så tidlig. Men jeg sa det ikke, jeg bare tenkte det. Jeg hadde sett fotball på video til klokka 02, og så våknet sønnen min 05.45. Hva er meningen med livet? - Ditt liv, din mulighet.Og det betyr? - For å sitere Jan Vincents Johannessen: Du trenger ikke så mye å leve for, men du trenger noe å leve av. Eller kanskje det var omvendt? Ja, det var det nok. Hvilken ekstrem egenskap skulle du ønske du hadde? - Det hadde vært gøy å kunne forutse ting, i hvert fall de hyggelige tingene. Men det hadde jo vært skremmende også, og kanskje litt kjedelig. Hvis du fikk en million kroner, hva ville du ha brukt pengene til? - Da ville jeg ha kvittet meg med gjeld, og skapt enda tryggere rammer for familien. Uff, så kjedelig. - Jeg er ikke like gal bestandig, skjønner du. Og så er jeg ikke så opptatt av å bruke penger på biler eller reise. Alle sier de liker å reise, men jeg, jeg liker å komme fram. Jeg synes det er ålreit å være på forskjellige steder, oppleve nye kulturer. Men det er drittkjedelig å reise. Hvordan vil du bli husket? - Jeg vil gjerne bli husket som en jordnær fyr som er seg sjæl. En som er ærlig, rettferdig, og forhåpentligvis også faglig dyktig. Og så håper jeg at jeg blir husket som en god far. Er sjansene gode for det, tror du? - Forhåpentligvis. Men det blir jo en helt subjektiv vurdering. Er det noe du angrer i livet? - Før brukte jeg mye tid på å angre på ting. Jeg mistet faren min da jeg var veldig ung. Da gjorde jeg en del valg, som andre kanskje ville ha rådet meg til ikke å gjøre. Men samtidig lærte jeg mye av de valgene. Etter hvert har jeg skjønt at det er bedre å angre på det jeg har gjort, enn å angre på det jeg ikke har gjort. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? - Hyggelig å se deg. Det kunne Gud godt ha sagt. [email protected]