Et lite stykke Afrika: Red Sea Star i Torggata serverer mat fra Eritrea og Etiopia. En annerledes mat- og restaurantopplevelse garanteres.
Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Et lite stykke Afrika: Red Sea Star i Torggata serverer mat fra Eritrea og Etiopia. En annerledes mat- og restaurantopplevelse garanteres. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Fra Afrikas Horn til Storgata

Hvis du mener indisk, vietnamesisk, kinesisk og japansk er dagligdags, hvorfor ikke prøve etiopisk?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Etiopisk? Tja, hvorfor ikke?

Fredags reaksjon på Robinsons forslag var som forventet. For Magasinets restaurantløver er glade i alt som er nytt, spennende og annerledes.

-Håper det også er bra, sa Robinson.

Rett som det er hender det at det kommer inn tips fra leserne om steder som er verd å teste. Og ut fra det denne oslokvinnen skrev, var det virkelig ingen grunn til å stusse på å ta en tur til Storgata. Hun skrev i svært varme vendinger om Red Sea Star, hovedstadens - og så vidt Robinson og Fredag bekjent - landets eneste restaurant som serverer mat fra Eritrea og Etiopia.

-Hun har i hvert fall rett i at det etiopiske kjøkkenet er et av de få nasjonale kjøkken som har gjort suksess utenfor det afrikanske kontinentet, sa Robinson.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn