Ærlighet: Mia Törnblom (44) sier hun har byd en karriere på gjøre tabber og feil. I 2005 kom boka "Selvfølelse nå!" som ble en suksess for selvutvikling. Tilsammen sju bøker, millionsalg og selskapet MT-gruppen er resultatet per i dag.. Foto: Kristin Svorte
Ærlighet: Mia Törnblom (44) sier hun har byd en karriere på gjøre tabber og feil. I 2005 kom boka "Selvfølelse nå!" som ble en suksess for selvutvikling. Tilsammen sju bøker, millionsalg og selskapet MT-gruppen er resultatet per i dag.. Foto: Kristin SvorteVis mer

Fra dop og svik til suksess

Mia Törnblom (44) var heroinist og kriminell. Nå er hun blitt et svensk fenomen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet:God torsdag:) - Hei, der er dere fra Norge. Hvor vil dere ha meg?

Mia Törnblom kommer sprettende inn i loftslokalene til MT-Gruppen i Arbetargatan 33C i Stockholm, som en stormvind. På vei inn ler hun mot en kjekk, mørk mann som viser seg å være hennes ektemann.

God selvfølelse? Hennes budskap er enkelt, men treffer bredt. Mange mennesker har selvtillit, men mangler likevel selvfølelse. Mens selvtillit handler om å gjøre og å lykkes, handler selvfølelse om å være og å like seg selv, også når man strever eller mislykkes.

- Selvfølelse er i likhet med fysisk kondisjon, ferskvare. Vi må trene sjelens kondisjon, sier Mia Törnblom.   Millionsuksess Hun er rikskjendis i Sverige, har solgt over én million selvhjelpsbøker og hatt eget TV-program. Når God torsdag treffer henne i Stockholm, skal hun holde 17 foredrag før jul, mange på samme scene som den britiske stjernekomikeren John Cleese. Mia Törnblom begeistrer. Den blonde energibomba byr på ærlighet og selvironi. Bakgrunnen som rusmisbruker og kriminell gir henne troverdighet som spesiell selvutvikler. Hun har det vi kaller x-faktor som gjør at enkelte kommer igjen og igjen for å høre på henne.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn