Fra sexarbeider til «Frøken Ecstasy»

Hege Grostad (28) snakker hun åpent om bruk av LSD og ecstacy.

FOR RUSENS SKYLD: - Nordmenn har en lei tendens til  å gjemme seg bak at de drikker alkohol for smaken og kulturen sin skyld. Hvis vi aksepterte rusbruk for rusen sin skyld, så hadde det vært lettere å diskutere hvorfor vi ruser oss, sier Hege Grostad. Foto: Siv Johanne Seglem
FOR RUSENS SKYLD: - Nordmenn har en lei tendens til å gjemme seg bak at de drikker alkohol for smaken og kulturen sin skyld. Hvis vi aksepterte rusbruk for rusen sin skyld, så hadde det vært lettere å diskutere hvorfor vi ruser oss, sier Hege Grostad. Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det begynte i sosiale medier mot slutten av 2012.  En anonym kvinne som kalte seg «Frøken X» lettet på sløret og ga leserne små innblikk i en sexarbeiders hverdag.

Snart dukket signaturen «Frøken X» opp i avisene også.

Med kronikker og debattinnlegg i blant annet Aftenposten, ble den mystiske, anonyme og åpenbart svært skriveføre kvinnen snart en sentral del av debatten om prostitusjon og forbudet mot kjøp av sex i Norge.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer