Fram med kåtheten

Hva har ståpikk, porno og hemmelige drifter med kvinnekamp å gjøre?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  JEG TROR JEG VAR fire år da jeg prøvde å onanere første gang, sier Heidi Sinding-Larsen (33).

I en garderobe på Vestkantbadet lar fire jenter klærne falle. Ikke for å vise dampende kåthet, men tvert imot for å få seg en real kalddusj. Noen minutter seinere lager fire jentehyl storm i sjampoflasker og hudkremkrukker.

-  Jeg som trodde spa skulle være behagelig, hutrer Ingvild Sandnes (25), idet hun haster opp fra den tolv grader kalde badekulpen.

Sammen med Tonje Tornes (28), Heidi Sinding-Larsen og Martine Aurdal (27) har hun bidratt i «Rosa Prosa» - boka der 16 jenter forteller om sin kåthet og alt den innebærer:

Om fettere med ståpikk på Bardøla høyfjellshotell og å smuglese «Kvinne, kjenn din kropp». Om å oppleve det å ha sex for første gang som tilnærmet like godt som å sette inn en tampong. Om redselen for å bli så vid at gutta omtaler en omgang med deg som «...å kaste en pølse inn i Ekeberghallen».

Bokprosjektet begynte som en samtale mellom to venninner om hva de ikke snakket om.

-  Jeg og medredaktør Ida Roggen har vært venner lenge, og en kveld ble vi sittende og snakke om hva vi egentlig kunne dele med hverandre, forteller Tonje, som er frilansjournalist og anmelder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer