Framtida er verdens sterkeste dop

Vi er alle hektet, mener forfatter og professor Michael Dahlén.

Evig forventning: I forventningssamfunnet er vi blitt avhengige a av verdens sterkeste dop, «framtida», sier Micael Dahlén, svensk forfatter og professor. gitt ut bl.a boka «Nextopia».
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Evig forventning: I forventningssamfunnet er vi blitt avhengige a av verdens sterkeste dop, «framtida», sier Micael Dahlén, svensk forfatter og professor. gitt ut bl.a boka «Nextopia». Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Nextopia er utopien som hele tida ligger ett skritt foran oss: Neste date, neste jobb, neste mobiltelefon og ferietur, alt det fantastiske som ligger der like rundt hjørnet, som svaret på alle dine drømmer, men som forsvinner i samme sekund du kommer fram, sier Michael Dahlén, mannen bak boka, bloggen og begrepet «Nextopia». Han har guidet oss gjennom korridorene på Handelshögskolan i Stockholm, hvor han ble professor i bedriftsøkonomi allerede som 34-åring, og geleidet oss inn på sitt kontor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer