Du leser nå Dagbladet Pluss
GRÜNDERE: Frederik Skøt og Toke Suhr hadde lenge drømt om å åpne dronebutikk. Etter terrorsaken ble det kastet stein mot vinduene deres. FOTO: MARTIN FÄLT/DANMARKS RADIO
GRÜNDERE: Frederik Skøt og Toke Suhr hadde lenge drømt om å åpne dronebutikk. Etter terrorsaken ble det kastet stein mot vinduene deres. FOTO: MARTIN FÄLT/DANMARKS RADIO Vis mer

Frederik og Toke solgte dronedeler til terrorsiktet

Da to kamerater åpnet dronebutikk i København, drømte de om å få mange kunder. Men ikke om at en av dem skulle være terrormistenkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En sommerdag i 2016 tok den 29 år gamle danske gründeren Toke Suhr fram mobiltelefonen sin og åpnet Über-appen. Han befant seg i nærheten av Amalienborg slott i København, og søkte etter en bil som kunne kjøre ham til Nørrebro.

Sjåføren som dukket opp på skjermen hadde fått glimrende anbefalinger av andre kunder. «En av de mest behagelige sjåfører jeg har kjørt med», skrev en.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer