Frisk og sunn

Alt en småtrøtt vinterkropp trenger.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

 Du kan ikke bli annet enn en smule vårkåt når du ser de fantastiske fargene på denne maten. Er det ikke herlig med vår?

Ørret og laks bruker å være en sikker vinner på fiskefronten for både de største og minste i familien, og jeg er strålende fornøyd hver gang jeg greier å lage en ultragod middag som alle spiser og som strutter av sunnhet. Her får du påfyll av alt en smådvask vinterkropp trenger! 

html,body { border: 0px; }Ørretfilet

700 g ørretfilet med skinn

1 ss sukker

1 ss salt

50 g pistasjenøtter

pepper

2 ss olivenolje

1 ss smør

Grønne grønnsaker

1 bunt asparges

100 g aspargesbønner

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn