Fin og fransk: Gimle Restaurant er garantert kommet til Frogner for å bli. Gjestene kan velge retter fra en liten à la carte-meny eller gå for ukas meny, som består av en 3-, 4- eller 5-retter.
Foto: Sigurd Fandango / Dagbladet
Fin og fransk: Gimle Restaurant er garantert kommet til Frogner for å bli. Gjestene kan velge retter fra en liten à la carte-meny eller gå for ukas meny, som består av en 3-, 4- eller 5-retter. Foto: Sigurd Fandango / DagbladetVis mer

Fristende på Frogner

Gimle Restaurant er noe så sjelden som en ujålete bistro full av franske fristelser til vennlige priser.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er tre år og mange gode måltider siden «Vognmand Nilsen» åpnet på Grønland i Oslo. Nå har restauranten fått en lillebror på Oslos beste vestkant, «Gimle Restaurant». Begge serverer fransk til vennlige priser.

Men mens lokalet på Grønland er stort og trendy, er Frogner-broren mindre og mer rustikk. Interiørdesigneren har unngått den frognerske shabbychic-fella. Med rødt mursteinsgulv, eikebord og hvite vegger er restauranten enkel og ujålete.

Spiseparet får menyen. Det er seks hovedretter å velge mellom. Lovende, synes Robinson, som liker snevre menyer fra kresne kokker. Begge bestiller foie gras-terrine til forrett. Til bordet kommer to rause skiver med bakte epler og portvinsreduksjon.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn