Fritt wilt

Frithjof Wilborn (45) er en jaget mann igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET VAR EN LØRDAG MORGEN som alle andre lørdager, og Frithjof Wilborn lå og sov ved siden av sin kone. Han kom til å stå opp, spise lang frokost og rydde litt i rekkehuset på Bønes utenfor Bergen, som har akkurat tilstrekkelig plass til en familie på seks pluss en liten vrengt polvott som heter Knerten. Han kom til å dra på butikken for å handle mat og lage biffmiddag som hele familien skulle spise i skjæret av tente stearinlys. Det var bare én ting som gjorde 27. januar til en uvanlig lørdag. Frithjof Wilborn møtte sitt eget blikk i kassa på supermarkedet. Fra avisstativer over hele landet smilte han fra forsiden med tittelen «-  Jeg stjal ikke klærne».

Det var ikke den eneste januarmorgenen han hadde våknet til tøff trykksverte. «Frithjof ferdig i TV 2.» «Vurderte å fjerne Wilborn fra {lsquo}Skaperen\'.» «Ba ikke om lov til å delta på prisutdeling.» Han innrømmet rot med reiseregninger, og ledelsen skal ikke ha likt at han har tatt betalte jobber for å lede private utgaver av «Vil du bli millionær?» i næringslivet, og at han er blitt sponset av ukeblader. To ganger på ei uke tuslet Frithjof inn på kontoret til Kåre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer