Frode Andresen fant sønnen David (13) død: - Ingenting kan knekke meg lenger. Jeg har vært på bunnen

Frode Andresen og samboer Gunn Margit Aas Andreassen er sterkt kritiske til et system de mener har frarøvet dem det som kunne vært livreddende informasjon om sønnens sykdom.

GUTTA PÅ TUR: I 2017 dro pappa Frode Andresen og David på fotballtur og så Real Madrid spille mot Napoli. Første nyttårsdag 2018 raste tilværelsen, da David ble funnet død i senga. Foto: Privat
GUTTA PÅ TUR: I 2017 dro pappa Frode Andresen og David på fotballtur og så Real Madrid spille mot Napoli. Første nyttårsdag 2018 raste tilværelsen, da David ble funnet død i senga. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Frode Andresen våknet nyttårsmorgenen 2018, tenkte han at det er ulikt ham og sønnen å syvsove. Men det ble seint natta i forveien, og David fylte 13 år for knappe tre dager siden, så det var like greit at de sov ut. Frode sto opp og gikk ut på kjøkkenet. Da klokka nærmet seg halv elleve hadde David fremdeles ikke vist seg. Frode gikk opp trappa til andre etasje for å høre hva han ønsket seg til frokost. Fra døråpningen til gutterommet så Frode sønnen ligge på magen i senga. Helt stille.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer