Frode Andresen fant sønnen David (13) død: - Ingenting kan knekke meg lenger. Jeg har vært på bunnen

Frode Andresen og samboer Gunn Margit Aas Andreassen er sterkt kritiske til et system de mener har frarøvet dem det som kunne vært livreddende informasjon om sønnens sykdom.

GUTTA PÅ TUR: I 2017 dro pappa Frode Andresen og David på fotballtur og så Real Madrid spille mot Napoli. Første nyttårsdag 2018 raste tilværelsen, da David ble funnet død i senga. Foto: Privat
GUTTA PÅ TUR: I 2017 dro pappa Frode Andresen og David på fotballtur og så Real Madrid spille mot Napoli. Første nyttårsdag 2018 raste tilværelsen, da David ble funnet død i senga. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Frode Andresen våknet nyttårsmorgenen 2018, tenkte han at det er ulikt ham og sønnen å syvsove. Men det ble seint natta i forveien, og David fylte 13 år for knappe tre dager siden, så det var like greit at de sov ut. Frode sto opp og gikk ut på kjøkkenet. Da klokka nærmet seg halv elleve hadde David fremdeles ikke vist seg. Frode gikk opp trappa til andre etasje for å høre hva han ønsket seg til frokost. Fra døråpningen til gutterommet så Frode sønnen ligge på magen i senga. Helt stille.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer