Gull i munn:  Rekesuppe kokt på rekeskall.
Gull i munn: Rekesuppe kokt på rekeskall.Vis mer

Frokost på Tiffany

Hva med å starte dagen med en drøm?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| Frokost er helt klart dagens kjedeligste måltid. Slik har det alltid vært. Det er både naturlig og paradoksalt: Den næringen vi trenger for å holde oss gående, det vi må ha for å komme oss gjennom dagen og arbeide i vårt ansikts sved, er mat vi må spise. Trøtte og pliktoppfyllende skyller vi brødskivene ned mens vi leser avisa og tenker på hvor deilig det hadde vært å sove litt lenger. Maten legger vi knapt merke til, for kombinasjonen av brødskive og pålegg er ikke skapt for å produsere nytelse. Den er konstruert for å sukre eller på annen måte maskere brødmaten, gjøre den litt mer spennende.

På den annen side har den gode maten vi spiser om kvelden, nesten ingen næringsmessig betydning, med mindre vi er skikkelige kroppsarbeidere. Det eneste den gjør, er å gjøre oss tjukke. Og lykkelige.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn