- Frykter for viagrapillene sine

Amerikanere med helseforsikring har lite til overs for Obamas helsereform.

JOKEREN: Aller helst bør president Barack Obama få Kongressen til å vedta en helsereform før 30. september i år. Men politikerne klarer ikke enes om et lovforslag, og motstanden øker både i og utenfor Washington. Denne plakaten fra Los Angeles viser Obama som skurken Jokeren fra Batman-filmene. FOTO: AFP PHOTO / ROBYN BECK/SCANPIX
JOKEREN: Aller helst bør president Barack Obama få Kongressen til å vedta en helsereform før 30. september i år. Men politikerne klarer ikke enes om et lovforslag, og motstanden øker både i og utenfor Washington. Denne plakaten fra Los Angeles viser Obama som skurken Jokeren fra Batman-filmene. FOTO: AFP PHOTO / ROBYN BECK/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BARACK OBAMAS PLAN om å reformere det amerikanske helsevesenet går ikke så bra som han først hadde ventet.

Det kom neppe som en overraskelse at visepresidentkandidat Sarah Palin kaller reformen «ondskapsfull», eller at den ekstremrepublikanske programlederen Rush Limbaugh sammenligner helsereformens logo med et hakekors.

Men nå har også folket blitt stadig mer kritiske til Obamas planlagte helsereform. På folkemøtene som holdes over hele USA for å informere om reformen, har stemningen blitt stadig mer amper. Uker med propaganda fra ulike interesseorganisasjoner har gjort sitt, og det er ikke bare republikanere politiet må kaste ut av møtene.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer