Full klaff for Hilde

«Du e itj rætt», sa Vidar Moe da han leste Dagbladet og Hilde Schjerves frieri på lørdag.

Les hvordan Hilde fridde

Dagbladet-journalist Hilde Schjerve fridde gjennom gårsdagens Magasin, med stor henvisning på førstesida. Samboeren Vidar Moe leste den høyt før det gikk opp for ham hva som sto der og hvem det var bilde av.

- Jeg har glist i hele dag, sier den kommende brudgommen, mens bruden ler.

- Jeg hadde venta at han skulle bli litt stiv i maska, men han smilte med én gang. Han sa «ja, ja, selvfølgelig,» og han kom imot meg for å gi meg en klem. «Nei, nei, du må lese Magasinet først,» sa jeg, sier hun, og ler igjen.

Smil og latter


I det hele tatt har de ledd mye på valentinsdagen. Telefonen har ikke stått stille, og de tror de har snakket mer med andre enn med hverandre i løpet av dagen. Men de har rukket å snakke litt om hvordan de skal gifte seg. De har kikket på ringer, og de har blitt enige om at bryllupet skal stå i løpet av året. Sannsynligvis i hjembyen Trondheim, og kanskje kan Vidars tante vie dem. Hun er prest.

- Vi har nettopp kjøpt leilighet, og vi er enige om at vi skal vente med gjesteliste og den slags til etter at vi har flyttet inn, forteller paret.

- Hva synes du om selve frieriet?

- Det var utrolig tøft, sier Vidar.

- Kjempefint bilde! Sinnssykt, er det ikke det jeg har sagt i hele dag? spør han henne.

Romantisk helg


Begge to er motstandere av valentinsdagen. Kommersielt amerikansk tøv, er de enige om, og de har aldri feiret den. Men i går ble det romantisk middag på restaurant. Og fredag hadde de faktisk romantisk middag hjemme.

- Her har jeg fortalt hele Norge at Vidar ikke er romantisk. Men vet du hva som skjedde i går? Han lagde i stand romantisk middag med indrefilet, han kom med ni roser, og han sa til meg at «siden vi er imot Valentine\'s day, må vi lage vår egen lille Valentine\'s day». Og jeg satt der og jeg tenkte bare «han må ikke fri i kveld, han må ikke fri!» forteller hun.

Endelig kan Hilde slappe av. Hun har nesten ikke sovet siden hun bestemte seg.

- Det har vært et mareritt. Fredagen var verst. Fra jeg fikk vite at det kom til å bli en henvisning på førstesida, var jeg kvalm. Jeg måtte legge meg tidlig, og jeg sa til Vidar at jeg trodde jeg var i ferd med å få omgangssyke, sier Hilde.

FEIRET: Vidar Moe og Hilde Schjerve feiret med en romantisk middag i går. De har så vidt sett på ringer og har fått snakket litt om hvordan de vil gifte seg. Telefonen har ikke stått stille.
SÅ GLAD ... blir man når man er nyforlovet.
ROMANTISK: - Jeg har glist i hele dag, sier nyforlovede Vidar.