Fylt kylling

Ca. 1 time, 4 personer.

1 stor rå kylling 1/4 loff uten skorpe 1 hvitløkbåt 1 liten potte hakket timian smør til steking og pensling salt pepper. I stekeovn ved 180°CTilbehør: 2 ss smør 6 poteter 10 sjampinjonger 2 hvitløkbåter 2 ss finhakket persille. Skjær loff i terninger og rist dem i stekepanna med smør, hakket hvitløk og timian. Fyll kyllingen med brødterninger og legg den i en ildfast form. Bland salt og pepper i smeltet smør og pensle over kyllingen. Stek den 50- 60 minutter. Skjær skrelte poteter i terninger. Stek dem i stekepanne med smør til de er gylne og møre. Legg dem til side. Fres sjampinjongskiver i varm panne til de er pent brune. Bland poteter og sjampinjong med hvitløk og persille. Dryss over salt og kvernet pepper. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt)