Fylte bakte poteter

Potetmat.

6 store poteter 1 liten løk 1/2 rød paprika 1/2 grønn paprika 200 g kjøttdeig 150 g revet gul ost 3 ss olje 1 ss smør eller margarin 2 ss tomatpuré 1- 2 ss hakket frisk kruspersille 1/2 ts salt 1/2 ts pepper. Potetene vaskes og settes inn i ovn ved 225 grader. Stekes ca. 1 time. Imens brukes kjøttdeigen litt i varm olje før finhakket løk tas i. La det småsteke sammen litt før hakket persille og paprika tas over. Bland tomatpuré i vannet og rør inn i kjøttdeigen. Dryss over salt og pepper. Småkokes til massen har fått en fyldig konsistens. De bakte potetene deles i to og hules ut. Bland potetmassen med det ferdige kjøttfyllet, som så fylles tilbake i potetskallene. Dryss over revet gul ost. Inn i ovn - ved 180 grader. Stekes ca. 15 min.