Motstemme: Over 11 000 følger hennes 140 tegn lange meldinger. Nå breier Ørjasæter seg på 165 sider i ny bok. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Motstemme: Over 11 000 følger hennes 140 tegn lange meldinger. Nå breier Ørjasæter seg på 165 sider i ny bok. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Fyrer løs

Endelig får Twitter-dronninga Elin Ørjasæter (49) blåse ut på mer enn 140 tegn. Nå forteller hun om fettsugingen, lykkepillene - og sin forakt for venstresida.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Dette kommer til å gi meg et lite helvete, sa Elin Ørjasæter. Håret sto til alle kanter nå. Vi var egentlig ferdige, men ble sittende der i hennes moderne leilighet i et nytt stål- og betongkompleks på Majorstua. Hvite vegger, samtidskunst, ingen bøker, de var på soverommet og i kjellerboden. Hun satt sammenkrøpet i sofaen.

- Vet du hva? Hver morgen våkner jeg klokka fem, og tenker: For en idiot jeg er. Hvorfor sa jeg det? Hvorfor skrev jeg det? Hver eneste morgen.

- Huff.

- Ja, det er skikkelig huff. Jeg kommer til å hate meg selv for at jeg stilte opp, for alt det dumme jeg har sagt. Likevel sitter vi her. Og hvorfor gjør vi det? Er det fordi jeg vil bli sett? Fordi jeg fikk for lite oppmerksomhet i barndommen?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn