Du leser nå Dagbladet Pluss

Gaute Grøtta Grav (35) fryktet kjærligheten skulle koste ham jobben i TV 2

I stedet fikk han karriere, kone og et anstrengt kjendisliv.

BRYR SEG IKKE OM LITT VIND: - Det er sånn det skal være ute i naturen. Du skal slite, det skal ikke være lett. Å bli kald, våt og sliten er en del av naturopplevelsen, sier han. Foto: Siv Seglem
BRYR SEG IKKE OM LITT VIND: - Det er sånn det skal være ute i naturen. Du skal slite, det skal ikke være lett. Å bli kald, våt og sliten er en del av naturopplevelsen, sier han. Foto: Siv SeglemVis mer

MAGASINET (Dagbladet): Er det nå Gaute Grøtta Grav skal ta livet av oss?

Vi hadde kjempet oss opp på Litjefjellet i Rauma i Romsdalen, Gautes hjemsted. Opp en bratt sti og forbi luftige partier nådde vi toppen med utsikt mot Trollveggen og spissen av Romsdalshorn, til stedet der Arne Næss senior sa at han «aldri hadde gått så kort, for å se så mye».

Der oppe tar Gaute oss med til en knaus helt på tuppen, med stupbratte fjell flere hundre meter rett ned. Mens vi med forsiktige skritt våger oss utpå, kommer vinden med sine største muskler og tar tak, så balansen svikter og kroppskontrollen svekkes.

Vi hadde kjent kastene på vei opp, men nå sliter vinden i oss som et vilt dyr.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.