
Gavepakke
Jeg har ikke tid til å spise drittmat.
Det finnes folk som sier at de ikke har tid til å lage skikkelig mat. Og så finnes det folk som hevder at livet er for kort til å spise drittmat. Begge har et poeng. Det er ikke bra å fylle kroppen sin — og livet sitt — med meningsløs og ikke spesielt tilfredsstillende ferdigmat. Samtidig er det ikke alltid man har mulighet til å lage alt fra bunnen. I hvert fall ikke hvis man har ambisjoner om å nå toppen i arbeidslivet, eller få middagen på bordet før ungene besvimer.
- Det går greit i helgene, klagde en venninne til meg nylig.
- Men i ukedagene er det umulig. Det finnes ikke ett ekstra minutt mellom lekser, fotball, piano og alt det andre. Så vi tyr til — du vet - ferdigmat. Det må være lettvint, ellers funker det ikke.Det er noe usigelig kjedelig over folk som bruker mye tid på å klage på at de har så lite av den. Men det var ikke den eneste grunnen til at jeg brått skiftet tema.
Har du allerede abonnement? Logg inn
Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten
- Over 250 kvalitetsartikler hver måned
- Prisvinnende reportasjer og avsløringer
- Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
- Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
- Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
Dagbladet Pluss
6 MÅNEDER 180 kr per 6 måneder. 1 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449 kroner/6 måneder) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
- Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
- *Fornyes til normalpris etter gratisperioden (55kr/uke).
- **Fornyes til normalpris etter gratisperioden (449kr/6 mnd)
- Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
Betal trygt med Visa eller Mastercard.