Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gazpacho med reker

1/2 kg modne tomater

1 rød paprika, renset for frø og hinner og skåret i terninger

1,5 dl god olivenolje

3 fedd hvitløk

4 ss sherryeddik

1 rød chili

1 sitron

salt og pepper etter smak

Kutt alle grønnsakene i store biter og bak dem i ovn på 175 grader i ca. 10 minutter. Kjør så grønnsakene i en blender eller hurtigmikser til det hele blir til en tykk suppe. Siles så i en fin sikt. Smak til med salt, pepper, olivenolje og frisk sitronsaft. Pynt med frisk basilikum, agurk, reker og brødkrutonger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media