Generasjon C

Glem generasjon X og Y. Nå handler det de som lever og utleverer seg på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
I august 2015 ble Dagbladet oppmerksom på at denne artikkelen har mange påfallende likheter med denne artikkelen i New York Magazine. Artikkelforfatteren av saken i vår avis har innrømmet plagiat, og beklager dypt. Dagbladet vil også beklage dette, både overfor dere lesere og opphavet til artikkelen.

- DET BARE DATT INN bilder av tyrkere i dusjen med sixpackmager og kåte palestinere som ønsket å tilbringe ferien «på kroppen min». Bildet på nettsida mi var for tiltalende. Da jeg la ut et tøffere portrett sluttet de brått å skrive.

Mona Faber (25) feier en blond lokk vekk fra panna så den ferske tatoveringen på underarmen blotter seg. Vi har sett den tatoveringen før. Vi har til og med sett de hun har nederst på ryggen. Allerede før vi treffer henne denne formiddagen vet vi nemlig hva slags musikk hun liker, at hun tenner på «marsjtrommer», turbulens i fly og lange nakker. Vi vet at skikkelsen hun kliner med utenfor bilderammen i et av bildene hun har lagt ut er en gutt, skal vi tro hennes oppgitte seksuelle preferanser.

Dette og mye annet får vi vite ved å se på siden hennes på MySpace, verdens største nettsamfunn med 100 millioner medlemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer