Genial bråkmaker

I Norge er Mikael Persbrandt (41) best kjent som kjæresten til Maria Bonnevie. I nabolandet er han berømt for innsatsen på film og scene - og beryktet for skandalene utenfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MIKAEL PERSBRANDT er igjen hot stuff i svensk presse. Men heller ikke denne gangen handler det om en ny film eller et nytt teaterstykke. Nå handler det om fyll og bilkjøring. Etter en fuktig natt på byen ble han stanset i en promillekontroll. Ikke lenge etter kimet tipstelefonene i landets mange redaksjoner. Ifølge Kurt Selling fra agentbyrået FMG står journalister og fotografer fremdeles utenfor sceneinngangen på teateret, en måned etter at han ble tatt. Hva med et holdningsskapende intervju om alkoholens farer? Eller en liten kommentar om hvor lei seg han er? I det minste et bilde av en mann med et skamfullt blikk? Er det en ting pressen elsker enda høyere enn en lykkelig vinner, så er det en angrende synder. Persbrandt har konsekvent holdt kjeft til svensk presse. Uten at det hindrer dem fra å lage store oppslag om skuespilleren. Så seint som sist helg var han igjen på førstesida av storavisa Expressen. I et tosiders oppslag ble det fortalt at han er redd for å gå utendørs, at han skulle tilbake på antabus og at han er rede til å ta en eventuell straff.

- HVA SLAGS RYKTE har du egentlig?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer