Gift med en overgriper

Da ektemannen ble avslørt som pedofil, sto «Anne» og barna alene igjen med sjokket og sorgen.

Tabu: - En gutt i klassen til en av ungene mine mistet moren sin av kreft. Lærerne fulgte ham opp og snakket om tematikken i klassen. Mine barn har også mistet faren sin. Men han ble bare borte, sier "Anne".  Foto: Agnete Brun
Tabu: - En gutt i klassen til en av ungene mine mistet moren sin av kreft. Lærerne fulgte ham opp og snakket om tematikken i klassen. Mine barn har også mistet faren sin. Men han ble bare borte, sier "Anne". Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| — Jeg leste dommen. Så kastet jeg opp, sier «Anne».

Hun sitter i en lenestol i stua, med bena krøllet opp foran seg. Foran henne ligger et album fylt av det som burde vært glade familieminner. Anne med sin førstefødte sønn, en tykk og blid baby. Stolte besteforeldre. Far og barn. Den nybakte pappaen er solbrun med bar overkopp, og løfter den lille hvitkledde babyen mens han smiler skjevt til kamera. Anne peker på et annet bilde av ei ung jente, en slektning, som holder babyen i fanget med begge hender beskyttende rundt ham.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer