Gikk med naziuniform, hakekors og brunskjorte

Medlemmer av Sverigedemokraterna mener kurdere er genetisk kriminelle og sier afrikanere har over 2000 parasitter i kroppen.

1996 I FULL NAZIUNIFORM: Tina Hallgren Bengtsson brukte naziuniform offentlig mens hun jobbet for Sverigedemokraterna. På denne tiden var dette slett ikke uvanlig, og den nye lederen Mikael Jansson måtte innføre uniformsforbud. Hallgren Bengtsson forlot SD til fordel for partiet Nationalsocialistisk Front, som hun taler for på dette bildet. Foto: Expo
1996 I FULL NAZIUNIFORM: Tina Hallgren Bengtsson brukte naziuniform offentlig mens hun jobbet for Sverigedemokraterna. På denne tiden var dette slett ikke uvanlig, og den nye lederen Mikael Jansson måtte innføre uniformsforbud. Hallgren Bengtsson forlot SD til fordel for partiet Nationalsocialistisk Front, som hun taler for på dette bildet. Foto: Expo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| «TRYGGHET OG TRADISJON» er Sverigedemokraternas slagord. Nå er de i ferd med å bryte en tradisjon. Partiet kan havne over sperregrensen i det svenske valget 19. september. I svensk offentlighet er det frykt for å få et islamofobt rasistparti i Riksdagen.

Kommentatorer mener partiet kan bli tungen på vektskålen, meningsmålingene viser at den rødgrønne blokken tar inn på den sittende Reinfeldt-regjeringen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer