<strong>FRONTKVINNEN:</strong> Tidligere Telenor-topp Berit Svendsen er ny utenlandssjef i Vipps. - Jeg er opptatt av å få fram kvinnelige ledere. Det beste tegnet jeg får på at jeg har gjort ting riktig, er at jeg fremdeles har kontakt med alle kvinnene jeg har hatt i min ledergruppe, og andre kvinnelige ansatte. Foto: Agnete Brun
FRONTKVINNEN: Tidligere Telenor-topp Berit Svendsen er ny utenlandssjef i Vipps. - Jeg er opptatt av å få fram kvinnelige ledere. Det beste tegnet jeg får på at jeg har gjort ting riktig, er at jeg fremdeles har kontakt med alle kvinnene jeg har hatt i min ledergruppe, og andre kvinnelige ansatte. Foto: Agnete Brun Vis mer

Gikk på dagen: - Derfor forlot jeg Telenor

Tidligere Telenor-sjef Berit Svendsen (55) slutter aldri kampen mot gubbeveldet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Bytt jobb!

Berit Svendsen ser oppglødd ut.

- Til kvinner som føler seg skvisa på arbeidsplassen og kjenner at dette ikke er stedet, har jeg bare dette ene rådet.

Selv gikk hun på dagen. 4. september ble det offentliggjort at Svendsen sluttet som administrerende direktør for Telenor Norge og Skandinavia, etter å ha avvist konsernsjef Sigve Brekkes tilbud om en jobb i Thailand. Vi kommer tilbake til det. Men først: «Gubbekontoen».

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer