Språk: Kanskje kjæresten din gir deg mer kjærlighet enn du tror, bare at du ikke legger merke til det fordi han ikke bruker ditt viktigste kjærlighetsspråk?, spør Bjørk Matheasdatter. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
Språk: Kanskje kjæresten din gir deg mer kjærlighet enn du tror, bare at du ikke legger merke til det fordi han ikke bruker ditt viktigste kjærlighetsspråk?, spør Bjørk Matheasdatter. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIXVis mer

Gir kjæresten deg mer kjærlighet enn du tror?

«La oss ligge sammen. Det er da jeg kjenner at du elsker meg.» Og du har ikke noe i mot det, men du skulle så gjerne hatt en gave, skriver samlivsterapeut Bjørk Matheasdatter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Fikk du en gave til Valentinesdagen, kanskje blomster, sjokolade eller en bok? Ble du glad og kjente deg verdsatt? Eller betydde det ikke så mye for deg? Du er veldig glad i den du fikk gaven fra, men gaver ikke når fram til hjertet ditt.

Eller ventet du på en gave som aldri kom? For du kjenner deg elsket når du får gaver. Men kjæresten din skjønner liksom ikke vitsen og sier: «Kan vi ikke gjøre noe sammen i stedet, gå en skitur eller rydde garasjen, eller aller best: La oss ligge sammen. Det er da jeg kjenner at du elsker meg.» Og du har ikke noe i mot det, men du skulle så gjerne hatt en gave. Og det er ikke bare på Valentinesdagen du ønsker deg gaver. Du drømmer gjerne om en overraskelse på en hverdag, eller gaver til jul og bursdag som viser at din kjære ser deg og vet hvem du er.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn