Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Gir kjæresten deg mer kjærlighet enn du tror?

«La oss ligge sammen. Det er da jeg kjenner at du elsker meg.» Og du har ikke noe i mot det, men du skulle så gjerne hatt en gave, skriver samlivsterapeut Bjørk Matheasdatter.

Språk: Kanskje kjæresten din gir deg mer kjærlighet enn du tror, bare at du ikke legger merke til det fordi han ikke bruker ditt viktigste kjærlighetsspråk?, spør Bjørk Matheasdatter. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
Språk: Kanskje kjæresten din gir deg mer kjærlighet enn du tror, bare at du ikke legger merke til det fordi han ikke bruker ditt viktigste kjærlighetsspråk?, spør Bjørk Matheasdatter. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX Vis mer

Fikk du en gave til Valentinesdagen, kanskje blomster, sjokolade eller en bok? Ble du glad og kjente deg verdsatt? Eller betydde det ikke så mye for deg? Du er veldig glad i den du fikk gaven fra, men gaver ikke når fram til hjertet ditt.

Eller ventet du på en gave som aldri kom? For du kjenner deg elsket når du får gaver. Men kjæresten din skjønner liksom ikke vitsen og sier: «Kan vi ikke gjøre noe sammen i stedet, gå en skitur eller rydde garasjen, eller aller best: La oss ligge sammen. Det er da jeg kjenner at du elsker meg.» Og du har ikke noe i mot det, men du skulle så gjerne hatt en gave. Og det er ikke bare på Valentinesdagen du ønsker deg gaver. Du drømmer gjerne om en overraskelse på en hverdag, eller gaver til jul og bursdag som viser at din kjære ser deg og vet hvem du er.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?