Gjesp-og-snork-tur i dyreparken

Holdt nattåpent i Sydney.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet.no): Taronga-dyreparken i Sydney i Australia holdt like godt nattåpent og lot gjestene få ta del i hvordan dyrelivet også er i parken natten igjennom.

Og gjestene fikk være med på å mate dyrene.

GJESP-OG-SNORK-AVDELINGEN: Også denne sjiraffen ble litt trøtt i dyrehagen Tarongas nattåpne seanse i Sydney. Foto: SCANPIX/EPA/JENNY EVANS BLE LITT TRØTT HER: Tigeren Jumilah, holder egentlig til på Sumatra, men har havnet i en dyrehage i Sydney. Og kanskje ikke så rart den er trøtt, siden man kan overnatte i parken og få med seg hele kveldsstellet. Foto: SCANPIX/EPA/JENNY EVANS MAT EN SJIRAFF: Det er døgnåpent i Torongadyrehagen i Sydney, og gjestene fikk til og med lov til å mate dyrene. Foto: SCANPIX/EPA/JENNY EVANS SURIKATER I SYDNEY: Disse små nøstene holder til i Taronga dyrehage i Sydney og skal være bare fire uker gamle. Ifølge Wikipedia holder de vanligvis til sør i Afrika. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / Greg WOOD NAIROBI OG ZANZIBAR: De har fått navn også. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / Greg WOOD SURIKATEN BOB: Mistenkes å være pappa til Nairobi og Zanzibar... Foto: SCANPIX/ AFP PHOTO / Greg WOOD HVOR LANG TUNGE HAR EN SJIRAFF: Slikt finner man ut om man mater dem, som Lachland Darmanin gjør her med støtte fra dyrepasser Matt Dea. Foto: SCANPIX/AP Photo/Mark Baker SIBIRSK TIGER: Om du noen gang skulle komme på nært hold av en tiger, så ser den altså slik ut. Foto: SCANPIX/EPA/JENNY EVANS SJIRAFF ETTER SOLNEDGANG: Sjiraffen i Taronga-dyreparken i Sydney har gått til ro for kvelden. Foto: SCANPIX/AP Photo/Mark Baker JODA, DET ER EN RØD PANDA: Ganske så nyfødt og på plass i dyrehagen i Sydney. er det en rød panda som får i seg noe som ser ut til å smake. Arten er sjelden, og dyrehagen hjelper til med å forsøke å få opp bestanden. Foto: SCANPIX/AFP/ Greg WOOD GOD MORGEN: Neste morgen var alt litt bedre, og man kan rekke tunge til de besøkende. Foto: SCANPIX/AP Photo/Mark Baker

To ferske surikater, tok også litt oppmerksomhet, og etter å ha lest litt på wikipedia, kan jeg fortelle at de er så sosiale som de ser ut, og at de lever i flokker på opptil 50 individer.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn