Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Gjør deg klar. Her er handlelista over alt du trenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet» i morgen. Dette trenger du: 1 kilo midtstykke av regnbueørret eller laks (eller 4 skiver) Laurbærblader En slump hvitvinseddik 3 spiseskjeer kapers Fersk eller tørket estragon 1 Agurk Stangselleri 2 Epler Kanelstang (eventuelt tørket kanel) Sukker Sitron Grovt salt Smør Pepper

  • Dill Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Glad i mat? Delta i vår matdebatt!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!