Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Gjør deg klar. Her er handlelista over alt du trenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista, sånn at du kan stille forberedt til alle rettene i «Det beste jeg vet» i morgen. Dette trenger du: 4-6 endiver 4-6 fennikel Hvitløk Smør Fløte Laurbærblad Frisk timian 2 sitroner Gratineringsost (Gruyère, ridderost, port salut, fersk parmesan eller gamle osterester) 7 løk 12 asparges 3 egg Butterdeig (2 plater)

  • Provencekrydder Olivenolje Auberginer 3-4 paprika Friske urter 5 tomater 1 squash Pepper og pepper Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten!

<HLF>Endive</HLF> blir også kalt sikori. En god vintergrønnsak som kan brukes til så mangt. Foto: Scanpix

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!