Gjør deg klar til Viestad

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Gjør deg klar. Her er handlelista over alt du trenger.

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på nett gir deg den komplette handlelista til alle tre rettene, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet» i morgen. Dette trenger du: 2 eller 4 levende kamskjell Honning Hvitvinseddik God olje Salt 1 Lime (kan sløyfes) 4 kamskjell 1/2 squash 1 sitrongress 1 ingefærknoll Grønn karriblanding fra glass (Green curry paste) 1 dl. kokosmelk Grønnsaker (de du måtte ønske) Solsikkeolje (eller annen nøytral olje) Basilikum eller thaibasilikum Salt og pepper 4 kamskjell Sesamfrø Sukker Sesamolje Salt og pepper Olje 1 lime (kan sløyfes) Mer enn dette røper vi ikke - Viestads oppskrifter kommer i Magasinet i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!

<HLF>Kamskjellets delikatesser</HLF> kommer til syne når du får dem ut av skallet.